اولین میزگرد اقتصادی انتخابات چهاردهم / پزشکیان درباره کارمندان و کارگران چه گفت؟

اولین میزگرد اقتصادی انتخابات چهاردهم / پزشکیان درباره کارمندان و کارگران چه گفت؟

به گزارش خبرگزاری وایتال، مسعود پزشکیان در یک میزگرد اقتصادی در شبکه یک اظهار داشت: حضرت علی در نامه به مالک اشتر، جامعه را به طبقاتی تقسیم می کند؛ طبقه ای از لشکریان که باعث امنیت و عزت و سربلندی جامعه هستند. می گوید این گروه را نمی شود اداره کرد؛ مگر این که مالیات بگیرید. همچنین لشکریان را نمی شود اداره کرد؛ مگر قضات و عمال و کتاب وجود دارد که این ها را نظم می دهد و پشتیبانی و اداره کند. اصل حرف این جاست که می گوید هیچ کدام از این ها نمی توانند پایدار بمانند؛ مگر با تاجران و صاحبان صنعت.

وی افزود: همین نگاه را اگر بپذیریم و قوانین و مقررات را تنظیم کنیم، نباید این مشکلات را می داشتیم. یعنی این نگاه است که ما بپذیریم که بدون تولیدکننده و تاجر، کارها غیرپایدار است.

پزشکیان در ادامه با اشاره به شاخص های اقتصادی کشور، تصریح کرد: بدهی دولت به بانک مرکزی از آغاز سال 1400 تا بهمن، از 115 همت به 302 همت رسیده است. یعنی ما 187همت افزایش داریم. بدهی دولت به بانک ها از همان سال از 416 همت به 819 همت رسیده است. انتشار اوراق مالی 752 همت شده است؛ یعنی دو برابر آنچه که در شهریور 1400 وجود داشت که 333 همت بود.

وی متذکر شد: تورم طی سه سال، 1400 تا 1402 همواره بالای 40 درصد بوده است. تورم گوشت قرمز و سفید در سال 1403 در حدود 72.9 درصد، گوشت ماکیان 80 درصد، ماهی 63 درصد بوده است. رشد اقتصادی کجا بوده است. رشد گروه کشاورزی منفی 2.2 درصد، گروه صنایع و معادن بدون نفت منفی 0.5، استخراج نفت و گاز طبیعی 20 درصد. یعنی رشد 5.7 درصدی اقتصاد برای نفت بوده است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اشاره به وضعیت ارز ترجیحی به استناد گزارش رییس کل بانک مرکزی در 30 فروردین 1403، عنوان کرد: 20 میلیارد دلار ارز به قیمت 28 هزار و 500 تومان فروخته شده است. 50 میلیارد دلار ارز به نرخ زیر 40 هزار تومان توزیع شده است. معنای این حرف این است که 600 هزار هزار میلیارد تومان پول به یک عده ای رانت داده ایم.

پزشکیان ادامه داد: وضعیت جامعه ما چگونه است؟ کارمندان دیگر نمی توانند راحت زندگی کنند. بازنشستگان گرفتار هستند و قدرت خرید ندارند؛ یعنی دیگر نمی توانند با آن حقوقی که می گیرند، به دلیل تورم وحشتناکی که ایجاد شده، به صورت روزمره زندگی خودشان را تامین کنند. در حال حاضر همه نگران و ناراضی هستند و روز به روز اگر جلوی آن گرفته نشود، ما قطعا با مشکل زیادی روبه رو خواهیم شد.

چرا تورم بالا را تجربه کردیم؟

حسین عبده تبریزی، همراه پزشکیان در تکمیل سخنان وی اضافه کرد: آزادی های مشروع، حفظ کرامت و حقوق انسان ها، فرصت های برابر، دست یافتن به جایگاه اول، ارتقای سطح سرانه، ریزفناوری ها، فناوری های زیستی، تقویت نهاد خانواده و جایگاه زن در آن و سایر فرازها مانند ارتقای روابط بین المللی، افزایش جذب منابع سرمایه گذاری خارجی مورد قبول ما است. متن سند نهایی چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران است که توسط کارشناسان تهیه شده است و مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را پذیرفته و به تایید مقام رهبری رسیده و تمام این سند توسط ایشان ابلاغ شده است.

همراه و مشاور این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر آقای پزشکیان گفتند که قصد اجرای آن را دارند حرف بدی زدند؟ این اصول اجرا نشده و حرف آقای پزشکیان این است که اینها را اجرا کنند. برای مثال بند 39 این سند مربوط به مهار تورم است. این سند هزاران ساعت کار کارشناسی برده و طبق این بند قرار بوده تورم کنترل شود.

عبده تبریزی در ادامه افزود: معضل امروز تورم است. حاکمیت قرار بوده تورم را کنترل کند. تورم یعنی این که وقتی کالا زیاد نشود و پول زیاد شود، تورم ایجاد می شود. چه کسی مسوول است؟ دولت، حاکمیت، بانک مرکزی؛ نه آن بنده خدایی که کالا می فروشد.

وی تصریح کرد: حالا در این شرایط می رویم قانون تنظیم می کنیم که کنترل قیمت را انجام دهیم. من فکر می کنم در کابینه موجود هم هنوز کسانی هستند که بعد از 40 سال معتقدند که باید قیمت ها را کنترل کنند، زیرا تفاوت گرانی با تورم تفهیم نشده است.

عبده تبریزی خاطرنشان کرد: یک بند دیگر، تعامل سازنده در روابط بین الملل است. این محدودیت هایی که الان در ایران وجود دارد و این تحریم ها تداوم پیدا کرده، بند تعامل سازنده در روابط بین الملل را اجرایی کرده است؟! ما می دانیم نمی توانیم به قدری که دوست داریم، نفت تولید کنیم و بفروشیم. اگر نفت تولید می کردیم و می فروختیم، می گذاشتیم پای سرمایه گذاری بیشتر و با آن، توسعه و اشتغال را انجام می دادیم.

وی متذکر شد: الان به دلیل همین تحریم و محدودیت ها، تکنولوژی وارد نمی شود. ما قرار است قدرت اول منطقه باشیم. حالا تکنولوژی وارد نمی شود، چون این تعامل سازنده در روابط بین الملل را به اجرا در نیاوردیم.

نظام اداری ایران به دلیل سلطه سیاسی بر این نظام، ناکارآمد شده است

احمد میدری، اقتصاددان و همراه مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نیز در این میزگرد گفت: ایده ای که آقای پزشکیان مطرح کردند، بر این اساس بوده که بهداشت و آموز، دو حق همگانی هستند، کالا نیستند و میزان مصرف مردم از بهداشت، بستگی به قدرت خرید ندارد. این به آن معناست که همان طور که ایرانیان در مساله امنیت، آب و برق برابر هستند، در بهداشت هم باید در بودجه دولت برابر باشند.

وی افزود: در طول سال های مختلف انحرافاتی صورت گرفته است. با تاکیدی که ایشان روی عدالت و کاهش فقر دارند، به نحوی می توانم بگویم بازسازی اقتصاد ایران براساس عدالت اجتماعی، ایده اساسی ای است که دنبال می کنند. اما عدالت اجتماعی نه از طریق توزیع یارانه های ریالی اتفاق بیفتد که بعد از چند سال، تورم را نابود کند، بلکه باید براساس آموزه های بشری و تجربه هایی که ما در ایران داشتیم و متاسفانه برخی از آنها را کنار گذاشتیم، بتوانیم در حوزه آموزش و بهداشت بتوانیم برابری را ایجاد کنیم. حوزه ای مثل آموزش باید افراد فقیر آموزش بیشتری ببینند تا نابرابری های انباشته شده از جاهای دیگر را جبران کنند.

میدری تصریح کرد: در یکی از همین سالن های صداوسیما بود که وقتی طرح تحول شروع شد، ایشان این بحث را مطرح کردکه اگر تزریق پول بدون یک سیستم صحیح مدیریتی انجام شود، طرح تحول سلامت با مشکل روبه رو می شود. بنابراین ایده ای که الان به مردم ایران می گویند، ایده ای نیست که بداهه و یک مرتبه و در انتخابات صورت گرفته باشد.

وی عنوان کرد: آنچه که خیلی مهم است، این است که چرا نمی توانیم تورم را کنترل کنیم؟ ما شعارهای خیلی عالی داده ایم و برنامه های خیلی خوبی نوشتیم. روسای جمهور و خیلی از مسوولان هم صادقانه دنبال تحقق آن بودند. هیچ رییس جمهوری نمی خواسته تورم 40 درصد در کشور ایجاد شود. حتما شهید رییسی نمی خواست مساله دبش صورت بگیرد و نمی خواست این تورم به وجود آید. چرا ما سال هاست داریم می گوییم بهبود محیط کسب وکار، اما رتبه ما بین 127 و 137 است؛ با وجود این که ما اقتصاد بیستم جهان هستیم و باید محیط اداری ایران متناسب با این حجم اقتصاد بتواند خدمات درست بدهد.

میدری یادآور شد: مثال های متعددی می شود زد که محیط کسب وکار ایران و نظام اداری ایران چگونه منشا هزینه های تحمیلی به مردم، تورم، بیکاری و… است. دیدگاه های متعددی وجود دارد، اما آن دیدگاهی که من فکر می کنم شخص آقای پزشکیان دنبال می کنند، این هست که نظام اداری ایران به دلیل سلطه سیاسی بر این نظام، ناکارآمد شده است

وی ادامه داد: این یعنی با تغییر رییس جمهور، حدود 400 هزار پست مدیریتی داریم. انگار یک زلزله در نظام اداری و اجرایی ایران رخ می دهد. 100 هزار مدرسه، بیمارستان های دولتی، بانک ها و… در دوره های مختلف کم و بیش بستگی به ویژگی های روسای جمهور، سیاسی یا کارشناسی اداره شده اند. این در واقع سیاسی اداره شدن کشور باعث شده که ماشین اجرا از کار افتاده یا خیلی ضعیف شده است و نه انتظار مردم و نه مسوولان را تامین نمی کند.

میدری تصریح کرد: در ادبیات امروز یک شاخصی وجود دارد؛ شاخص شکنندگی حکومت. یعنی یک حکومت تا چه اندازه آسیب پذیر است. یکی از این مولفه ها به اختلاف جناح های سیاسی با یکدیگر مربوط است. اگر این شاخص 10 باشد، یعنی این شاخص احتمالا شکننده است. ما در اختلاف بین جناح های سیاسی در ایران 9.5 هستیم، اما وضعیت اقتصادی ما 7 است. وضعیت اجتماعی ما 8 است. یعنی این تنش های سیاسی که وجود دارد، خود را در نظام اجرایی ایران، در نهادهای اقتصادی متبلور می کند و گویا این ماشین را کسی نمی تواند به اهداف برساند.

وی بیان کرد: شما در احکام برنامه هفتم توسعه ببینید چقدر احکام خوبی گذاشته شده است، ولی مثل برنامه ششم گفته شد که 30 درصد محقق شده است. همه برنامه ها این گونه بوده است.

میدری تصریح کرد: شعار آقای پزشکیان این است که شایسته سالار است در حالی که ایشان گرایش سیاسی دارند و وزیر بهداشت دولت آقای خاتمی بودند. ایشان با توجه به فراگیری سیاسی ای که دارند و شعار اینکه کارشناس باید مدیر باشد، نظام اداری ایران را متحول خواهند کرد. نظام اداری زیر تهاجمات نظام سیاسی به شدت آسیب دیده و تا آن را احیا نکنیم سایر فرامین محقق نخواهند شد.

چطور می خواهید اقتصاد را متحول کنید؟

داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان کارشناس برنامه گفت: شما فرمودید برنامه را قبول دارید و آن را اجرا می کنید. چگونه قصد اجرای آن را دارید؟ همه این موارد با اصلاحات اداری شاید درست نشود. ما در سال های اخیر با پدیده تورم بالا و رشد کم اقتصادی روبه رو بودیم. در سیاست خارجی با تحریم ها و اف ای تی اف مواجه بودیم که روی اقتصاد ایران سایه انداخته است.

وی افزود: در حوزه تولید، تولید پایینی داشتیم و در مصارف تولید هم مشکلات به خوبی گزارش داده می شود. همانطور که شما طبق آزمایش متوجه مشکلات بیمار می شوید ما اقتصاد دان ها هم متوجه مشکلات اقتصادی هستیم. برای مثال در خصوص سرمایه گذاری در گذشته تا 34 درصد نسبت سرمایه و تولید ناخالص داخلی را افزایش داده بودیم امروز این عدد به 11 رسیده است. مخارج دولت در کشورهای در حال توسعه 10 تا 14 درصد است اما در ایران به 21 رسیده است.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: از تولید کمی که در ایران صورت می گیرد بخشی از آن انبار می شود. سوال من این است که با توجه به اهداف برنامه، تورم تک رقمی و رشد بالای 8 درصد، جناب پزشکیان چطور می خواهند اقتصاد را متحول کنند؟ آیا با اصلاح نظام اداری قصد این کار را دارند؟ منابع ما محدود است و شاید با منابع محدود نتوانیم به این اهداف برسیم .

داریم مغزها را فرار می دهیم

پزشکیان در پاسخ گفت: دلیل این که به اهداف برنامه های توسعه ای قبل نرسیدیم این است که الزامات آن را مراعات نکردیم؛ چراکه عده ای غیرکارشناس به عنوان کارشناس در سیستم حضور دارند و توصیه می دهند، ما مقرراتی را برای ورود و خروج کالاها در گمرکات مقرراتی وضع می کنیم اما همچنان با معطلی در گمرکات مواجهیم، سازمان امور مالیاتی خودش کمر تولیدکننده را می شکند و وزارت صنعت و معدن با بخشنامه های هر روزه تولید کننده را بلاتکلیف نگه می دارد و ثباتی وجود ندارد و آینده ای نامعلوم پیش روی تولید کنندگان است و با مشکلات داخلی و مقررات و قوانین خلق الساعه مواجهیم.

وی اظهار کرد: امکان ندارد هیچ بیماری زمانی که مریض شد به دنبال پزشک حزب اللهی یا مسلمان بگردد بلکه او به دنبال پزشک کارشناس می رود. ما این کار را در سایر حوزه ها انجام ندادیم و افرادی را سر کار گذاشتیم که این کاره نبوده اند؛ وقتی افراد توانایی کافی ندارند، نمی توانند راه حل مناسب ارایه دهند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که وقتی من به عنوان پزشک وارد حوزه اقتصاد شوم، قطعاً این حوزه را خراب می کنم، ادامه داد: باید برای رسیدن به اهداف مشخص و ایده آل موجود از کارشناسان داخلی، مشاوران خارجی، عقل جمعی و راه حل های علمی استفاده کنیم. اگر قرار است به اهداف دست یابیم باید مقررات خود را در چهارچوب دستیابی به اهداف تنظیم کنیم و همچنین روابط خارجی خود را بدون تنش کنیم و با همه دعوا نکنیم؛ در سیاست های کلی ابلاغی رهبری گفته شده که تنش را کاهش دهیم و با کشورهایی که در تنش نیستیم سرمایه گذاری مشترک انجام دهیم؛ علت این که این کار را نکردیم آن است که افرادی نابلد سر کار بوده اند و این کاره نبودند؛ وقتی این کاره نیستند، نمی توانند به درستی صحبت کنند و در مذاکرات به جای ایجاد مشارکت و جلب سرمایه، کار دیگری انجام می دهد. حتی اگر سرمایه گذاری وارد کشور ما شود بلایی سر او می آوریم که دیگر از این که در کشور ما سرمایه گذاری کند پشیمان می شود.

پزشکیان با تاکید بر لزوم انجام سرمایه گذاری در کشور اظهار کرد: اگر این کار را انجام ندهیم و بخواهیم در حوزه های انرژی، تورم و اصلاحات ساختاری دیگری را انجام دهیم مجبوریم یک عده آدم را به خیابان بریزیم؛ اگر بخواهیم حوزه انرژی را اصلاح کنیم و نتوانیم مشکل افرادی را که با این کار زیر چرخ تورم له می شوند را حل کنیم، نتیجه این می شود که مردم به خیابان می آیند؛ اگر سرمایه گذار خارجی را وارد کشور کنیم می تواند جلوی فشارهای موجود را بگیرد.

وی تاکید کرد: تصور من این است که اگر می خواهیم مشکل حل شود باید هم در مقررات و در اجرا و هم در نظارت و ارتباطات بین المللی و همچنین در سرمایه گذاری ها مشکل حل شود هم در مقررات هم در اجرا و هم در نظارت و ارتباطات بین المللی و همچنین در سرمایه گذاری ها، رفتار و نگاه مان را تغییر دهیم و به کسانی که کارشناس هستند، بازگردیم نه اینکه به سمت کسانی که از حزب ما هستند بازگردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که ما در حال فراری دادن مغزها از کشور هستیم، به حوزه صنعت دیجیتال اشاره کرد و گفت: ظرفیت رشد اقتصاد دیجیتال در کشور قابل توجه است و می تواند در شرایط تحریم راهگشا باشد؛ سهم هسته اقتصاد دیجیتال از جی دی پی 4.5 درصد است اما در اروپا این رقم تا 6 است و سهم پوسته این حوزه در اروپا 10 درصد و ما 2 درصد هستیم؛ پیشران این فاصله 8 درصد استارتاپ ها است اما ما چه کار کردیم؟ فیلتر کردیم و بستر را برای مهاجرت نیروها و مغزهای داخلی فراهم کردیم و از سوی دیگر شرایط را برای سرمایه گذاری فراهم نکردیم. در کل به جای تسهیل، آزار دادیم و اگر این کار نمی کردیم و اجازه می دادیم که رشد پیدا کنند ما در اینجا نبودیم.

پزشکیان:با حقوق سه ماه طبابت یک موتور هوندا نمی توانم بخرم

حسین زاده بحرینی در ادامه با تاکید بر اینکه لطفاً خود شما به این سوال پاسخ دهید، گفت: یکی از دغدغه های اصلی مردم بحث سلامت و هزینه های آن است. بحث تقاضای پزشک از طرف بیمار به صورت القایی در ایران به نسبت دنیا بسیار بالا است. پزشک معتقد است هزینه بیمار را زیاد نکند اما در ایران گاهی هزینه بیمار بی جهت زیاد می شود. شما چه می کنید که هزینه بیمار بی جهت زیاد نشود؟ آیا شما می توانید تعهد بدهید سهم بیمار از هزینه درمان را به زیر 30 درصد بیاورید و راهکار خود را بیان کنید؟

پزشکیان در پاسخ عنوان کرد: ما راهکار را در قانون آوردیم و مشکل اجرا است. بیمه، مجلس، دولت و قوه قضاییه تخلف می کنند. دولت سفره پهن کرد، مجلس قانون نوشته و من قطعاً اگر به قدرت برسم حداقل در این رابطه آنچه قانون است را پیگیری و اجرایی خواهیم کرد. پزشک خانواده می گوید چه کسی به چه جمعیتی باید چه خدمتی بدهد.

وی اضافه کرد: در آمریکا که آنقدر آزاد است یک برنامه وجود دارد که فردی با بیماری قلبی، پزشک باید بگوید با چند مداخله این بیماری برطرف می شود. اگر اضافه تر برنامه ریزی کند بیمه آن را جریمه می کند. من جراح قلب با حقوق سه ماه خود یک موتور هوندا نمی توانم بخرم. منابعی که برای این سیستم دیدیم از نظر قانونی درست است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: پزشک متخصص در شهرستان ماهی 25 میلیون در می آورد در حالی که آن سر دنیا پنج شش برابر آن را به او می دهند. تا زمانی که نیازها را تامین نکنیم انتظار کار درست از آنها اشتباه است. به پیر و پیغمبر اگر ما به قانون عمل کنیم مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

چطور قصد حل تحریم ها را دارید؟

یحیی آل اسحاق کارشناس دیگر در ادامه این برنامه تصریح کرد: دو دیدگاه در حوزه تجارت در کشور حاکم است. یکی اینکه میان توسعه، امنیت و تجارت رابطه مستقیم وجود دارد. کشورهای پیشرفته بالای 80 درصد خدماتشان از تولید ناخالص است، این دیدگاه جهانی و دیدگاه حضرتعالی است. یک دیدگاه دیگر اقتصاد داخلی را حداقل واردات و عمده تلاش بر صادرات می دانند. در حوزه بازرگانی داخلی هم دیدگاه دیگری وجود دارد.

وی افزود: شما فرمودید از سال 80 همه موارد لازم در برنامه بوده است و شما اعتقاد دارید برنامه ها اجرا نشده است. چرا نکردند؟ با توجه به اهمیتی که برای اجرا و مدیریت قایل هستید، دیدگاه عملیاتی و برنامه اجرایی شما چیست؟ مثلاً در حوزه تحریم یحیی آل اسحاق کارشناس دیگر در ادامه این برنامه تصریح کرد: دو دیدگاه در حوزه تجارت در کشور حاکم است. یکی اینکه میان توسعه، امنیت و تجارت رابطه مستقیم وجود دارد. کشورهای پیشرفته بالای 80 درصد خدماتشان از تولید ناخالص است، این دیدگاه جهانی و دیدگاه حضرتعالی است. یک دیدگاه دیگر اقتصاد داخلی را حداقل واردات و عمده تلاش بر صادرات می دانند. در حوزه بازرگانی داخلی هم دیدگاه دیگری وجود دارد.

وی افزود: شما فرمودید از سال 80 همه موارد لازم در برنامه بوده است و شما اعتقاد دارید برنامه ها اجرا نشده است. چرا نکردند؟ با توجه به اهمیتی که برای اجرا و مدیریت قایل هستید، دیدگاه عملیاتی و برنامه اجرایی شما چیست؟ مثلاً در حوزه تحریم چطور قصد حل تحریم ها را دارید؟ در حوزه روابط خارجی چه برنامه ای دارید؟ چگونه قصد هماهنگ کردن آنها با دیدگاه خود را دارید؟ در حوزه بازرگانی قصد دخالت در قیمت گذاری دارید؟ در حوزه سیاست های پولی و بانکی یا نظام دیپلماسی چه وزنی برای جایگاه تجارت قایل هستید؟ وزیر امور خارجه شما چقدر باید دیدگاه اقتصادی داشته باشند؟ مجموع تیم اقتصادی شما همدل خواهند بود؟ اگر هماهنگ نباشند کار پیش می رود؟ آنها باید هم بازو و توان اجرایی داشته باشند هم همدل باشند. آیا برای تیمتان فکر شده است؟

قانون مسیر را مشخص کرده است

پزشکیان در پاسخ گفت: من متخصص نیستم اما بر اساس اصلاحاتی که در دنیا صورت گرفته، ما اگر قانون را اجرا کنیم قانون باید مسیر را مشخص کرده باشد. هر تغییری سه اصل دارد. اینکه چه کسی مسیول است و چگونه باید عمل کند و چگونه باید پاسخگو باشد. مجلس قانون می نویسد اما هر کس کار خود را می کند. قانون مبارزه با فساد می نویسند در حالی که اگر قوانین را اجرا کرده بودند هیچ فساد و رانتی صورت نمی گرفت.

وی تاکید کرد: حضرت علی می گویند من در برابر فلان کار گردن خود را گرو می گذارم. من اگر به قانون عمل کنم کسی از من نمی پرسد چرا به فلان امر عمل نکردید. ما از وزیر پرسیدیم چرا قانون را اجرا نمی کنید؟ دو سال در نوبت بود و نوبت به پاسخ نرسید، چون مدام داشتند قانون می نوشتند و تصویب می کردند. مشکل این است ما یقه آدم هایی که بلد نیستند را بگیریم و از او بپرسیم اینجا چه کار می کنید. ما مدیر بیمارستان داریم که درست عمل نمی کند و از آن طرف فوق العاده ماموریت می گیرد.

223223

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اولین میزگرد اقتصادی انتخابات چهاردهم / پزشکیان درباره کارمندان و کارگران چه گفت؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اولین میزگرد اقتصادی انتخابات چهاردهم / پزشکیان درباره کارمندان و کارگران چه گفت؟"، کلیک کنید.