ایرلند جزیره ای سرسبز در شمال غربی قاره اروپا مقصدی جذاب برای بسیاری از افراد با انگیزه های متفاوت است. چه به دنبال فرصت های شغلی و تحصیلی باشید چه شیفته تاریخ و فرهنگ غنی آن یا صرفاً خواهان بازدید از مناظر طبیعی خیره کننده و شهرهای پرجنب وجوش آن باشید آشنایی عمیق تر با این کشور اروپایی می تواند گام اول برای برنامه ریزی شما باشد. این سرزمین باستانی با ترکیبی منحصربه فرد از سنت و مدرنیته اقتصاد پویا و مردمی خونگرم تجربیات گوناگونی را پیش روی بازدیدکنندگان و مهاجران قرار می دهد. در ادامه به بررسی جامع ابعاد مختلف کشور ایرلند از جغرافیای خاص و تاریخ پرفراز و نشیب گرفته تا ساختار سیاسی اقتصادی فرهنگی و همچنین شرایط زندگی و مهاجرت به آن خواهیم پرداخت تا تصویری کامل از این نگین زمردین اروپا ارائه دهیم.

اطلاعات کلی کشور ایرلند
جمهوری ایرلند که اغلب به سادگی با نام ایرلند شناخته می شود کشوری مستقل است که پنج ششم جزیره ایرلند را در بر می گیرد. این کشور در شمال غربی قاره اروپا واقع شده و پایتخت و بزرگترین شهر آن دوبلین است. ایرلند از نظر جغرافیایی در غرب بریتانیای کبیر قرار دارد و توسط دریای ایرلند اقیانوس اطلس دریای سلتیک و کانال سنت جورج احاطه شده است. نظام حکومتی ایرلند یک جمهوری پارلمانی است و واحد پول رسمی آن یورو (€) است. این کشور عضو اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد است و به دلیل اقتصاد رو به رشد فرهنگ غنی و مناظر طبیعی خیره کننده مقصدی محبوب برای گردشگران و مهاجران محسوب می شود. نام قدیمی این سرزمین «هیبرنیا» بوده است.
واحد پول ایرلند
واحد پول رسمی کشور جمهوری ایرلند یورو (€) است. ایرلند در ۱ ژانویه ۱۹۹۹ به منطقه یورو پیوست و از ۱ ژانویه ۲۰۰۲ اسکناس ها و سکه های یورو را برای معاملات روزمره معرفی کرد. پیش از آن واحد پول رسمی ایرلند پوند ایرلندی (Punt Éireannach) بود. استفاده از یورو به عنوان واحد پول تجارت و سفر را با سایر کشورهای عضو منطقه یورو تسهیل کرده و به ثبات اقتصادی این کشور کمک شایانی نموده است. نرخ برابری یورو در ایرلند همانند نرخ جهانی آن است و توسط بانک مرکزی اروپا مدیریت می شود. این موضوع برای مهاجران و سرمایه گذاران خارجی که قصد فعالیت اقتصادی در این کشور را دارند از اهمیت بالایی برخوردار است.
جغرافیای ایرلند
ایرلند جزیره ای با وسعت ۷۰,۲۷۳ کیلومتر مربع است که آن را به سومین جزیره بزرگ اروپا و بیست و دومین جزیره بزرگ جهان تبدیل می کند. مشخصه اصلی جغرافیای ایرلند وجود یک دشت مرکزی نسبتاً مسطح است که توسط تپه ها و کوه های ساحلی احاطه شده است. این دشت مرکزی شامل دره های پهناور فلات ها و دریاچه های متعدد است. کوه های اصلی شامل کوه های ویکلو در جنوب دوبلین کوه های کامرا کوه های آکسو و تپه های کانمارا و دانیگال در غرب هستند. بلندترین نقطه ایرلند قله کارانتوهیل با ارتفاع ۱۰۴۱ متر در رشته کوه های مک گیلی کاردی ریکز در جنوب غربی قرار دارد. خط ساحلی ایرلند در کنار اقیانوس اطلس بسیار ناهموار است و دارای خلیج ها شبه جزیره ها و صخره های دریایی فراوان است. رودخانه های مهمی مانند شانن شوئر بوین برو و ارن در این کشور جریان دارند. پوشش گیاهی طبیعی ایرلند پیش از قرن هفدهم عمدتاً جنگل های انبوه بود اما امروزه بخش زیادی از آن تبدیل به مراتع و زمین های کشاورزی شده است.
نقشه ایرلند
نقشه ایرلند نشان دهنده موقعیت استراتژیک این جزیره در شمال غربی اروپاست. این نقشه مرز زمینی نسبتاً کوتاهی را در شمال شرقی با ایرلند شمالی که بخشی از پادشاهی متحد بریتانیا است نمایش می دهد. در غرب اقیانوس اطلس بیکران قرار دارد که خط ساحلی ناهموار و جزایر کوچک متعددی را در این بخش ایجاد کرده است. در شرق دریای ایرلند ایرلند را از بریتانیای کبیر جدا می کند و در جنوب و جنوب غربی دریای سلتیک و کانال سنت جورج واقع شده اند. نقشه توپوگرافی ایرلند به وضوح دشت مرکزی و کوه های ساحلی را نشان می دهد که ساختار جغرافیایی این جزیره را شکل داده اند. رودخانه شانن طولانی ترین رود ایرلند در نقشه به خوبی قابل مشاهده است و در مسیر خود از دریاچه های متعددی می گذرد. شناخت نقشه ایرلند برای درک توزیع جمعیت شهرهای اصلی مناطق طبیعی و مسیرهای حمل و نقل در این کشور ضروری است.
تاریخچه ایرلند
تاریخ ایرلند سرشار از فراز و نشیب ها تهاجمات و مبارزات برای استقلال است. این جزیره از زمان پایان عصر یخبندان مسکونی شده و اولین مهاجران آن از شبه جزیره ایبری وارد شدند. زبان و فرهنگ سلتی برای هزاران سال بر این سرزمین حاکم بود. از قرون وسطی ایرلند تحت نفوذ و سپس سلطه پادشاهی انگلستان قرار گرفت. در سال ۱۸۰۱ با تصویب مصوبه های اتحاد ایرلند به طور رسمی بخشی از پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شد. در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم جنبش های ملی گرایانه برای کسب خودمختاری یا استقلال در ایرلند قوت گرفت. قیام عید پاک در سال ۱۹۱۶ در دوبلین نقطه عطفی در این مبارزات بود هرچند با سرکوب مواجه شد اما حمایت عمومی از ملی گرایان را افزایش داد. پس از انتخابات عمومی سال ۱۹۱۸ که حزب شین فین اکثریت کرسی ها را کسب کرد جنگ استقلال ایرلند آغاز شد. این جنگ چریکی بین ارتش جمهوری خواه ایرلند (IRA) و نیروهای بریتانیایی درگرفت و منجر به امضای پیمان آنگلو-ایرلند در سال ۱۹۲۱ شد. این پیمان به تقسیم جزیره منجر شد؛ شش شهرستان شمالی بخشی از پادشاهی متحد باقی ماندند (ایرلند شمالی) و ۲۶ شهرستان جنوبی کشور آزاد ایرلند را تشکیل دادند که بعدها به جمهوری ایرلند تبدیل شد. این تقسیم بندی خود منجر به جنگ داخلی در سال های ۱۹۲۲-۱۹۲۳ شد. ایرلند در سال ۱۹۴۹ رسماً به جمهوری کامل تبدیل شد و از اتحادیه کشورهای همسود خارج شد. در سال ۱۹۷۳ به جامعه اقتصادی اروپا (پیشرو اتحادیه اروپا) پیوست و از آن زمان نقش مهمی در تحولات اروپایی ایفا کرده است.
نوع حکومت و ساختار سیاسی ایرلند
نظام سیاسی جمهوری ایرلند یک دموکراسی پارلمانی است. رئیس دولت رئیس جمهور است که برای یک دوره هفت ساله مستقیماً توسط مردم انتخاب می شود و می تواند برای حداکثر دو دوره خدمت کند. نقش رئیس جمهور عمدتاً تشریفاتی است اما طبق قانون اساسی دارای اختیارات مشخصی نیز می باشد. رئیس حکومت نخست وزیر یا «تائوسِخ» (Taoiseach) است که توسط مجلس نمایندگان (دایل ایرین) نامزد و توسط رئیس جمهور منصوب می شود. تائوسخ معمولاً رهبر حزب یا ائتلاف حاکم در دایل است. دولت ایرلند متشکل از تائوسخ معاون تائوسخ (Tánaiste) و وزرای دیگر است که همگی اعضای دایل یا سنا هستند. پارلمان ایرلند موسوم به «اُیراختاس» (Oireachtas) از دو مجلس تشکیل شده است: مجلس نمایندگان (Dáil Éireann) و مجلس سنا (Seanad Éireann). دایل ایرین دارای ۱۶۶ عضو است که برای دوره ای پنج ساله با رأی مستقیم مردم انتخاب می شوند و قدرت اصلی قانون گذاری در اختیار این مجلس است. مجلس سنا دارای ۶۰ عضو است که ۱۱ نفر توسط تائوسخ ۶ نفر توسط دانشگاه ها و ۴۳ نفر به صورت غیرمستقیم توسط شوراهای محلی و نمایندگان صنوف انتخاب می شوند و نقش مشورتی و بازنگری در قوانین را ایفا می کند. احزاب سیاسی اصلی شامل فیانا فیل فینه گیل و حزب کارگر هستند که اغلب در ائتلاف های دولتی مشارکت دارند. ایرلند در سال ۲۰۱۵ اولین کشوری بود که ازدواج همجنس گرایان را از طریق همه پرسی قانونی کرد که نشان دهنده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور است.
جمعیت ایرلند
بر اساس آخرین تخمین ها جمعیت جمهوری ایرلند در آوریل ۲۰۲۴ حدود ۵٫۴ میلیون نفر است. این کشور در سال های اخیر شاهد رشد قابل توجهی در جمعیت خود بوده است. بخش مهمی از این رشد ناشی از مهاجرت بین المللی و همچنین بازگشت ایرلندی هایی است که در دهه های گذشته به دلیل شرایط اقتصادی از کشور مهاجرت کرده بودند. علاوه بر این نرخ زاد و ولد در ایرلند نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر اروپای غربی بالاتر است و این موضوع نیز به رشد جمعیت کمک می کند. تنوع قومی در ایرلند در حال افزایش است و در حال حاضر حدود ۱۰ درصد از جمعیت این کشور را مهاجران خارجی تشکیل می دهند که از ملیت های مختلفی هستند. این تنوع بافت اجتماعی و فرهنگی ایرلند را غنی تر کرده است. تراکم جمعیت در ایرلند حدود ۷۰ نفر در هر کیلومتر مربع است که نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی کمتر است و نشان دهنده فضای بازتر در مناطق روستایی و خارج از شهرهای بزرگ است. تمرکز عمده جمعیت در شهرهای بزرگ به خصوص دوبلین و مناطق اطراف آن است.
فرهنگ و زبان مردم ایرلند
فرهنگ ایرلند ریشه در سنت های سلتی دارد و با ادبیات موسیقی رقص و ورزش های سنتی آن شناخته می شود. مردم ایرلند به خونگرمی شوخ طبعی و مهمان نوازی شهرت دارند. تعاملات اجتماعی اغلب با صمیمیت و احترام همراه است. زبان های رسمی جمهوری ایرلند ایرلندی (گالیک) و انگلیسی هستند. انگلیسی زبان رایج تر و زبان اصلی ارتباطات روزمره تجارت و آموزش در سراسر کشور است. با این حال زبان ایرلندی جایگاه ویژه ای در هویت ملی دارد و در مناطق خاصی به نام «گِیلتاخت» (Gaeltacht) هنوز به طور گسترده صحبت می شود و در سیستم آموزشی نیز تدریس می شود. ادبیات ایرلندی سهم بزرگی در ادبیات جهان داشته و نویسندگان نامداری همچون جاناتان سویفت اسکار وایلد جورج برنارد شاو ویلیام باتلر ییتس ساموئل بکت و سیموس هینی (که همگی برنده جایزه نوبل ادبیات بوده اند) و همچنین جیمز جویس را به دنیا معرفی کرده است. موسیقی سنتی ایرلندی با سازهایی مانند سازدهنی فلوت ویولن و بوجران در جشنواره ها و میخانه ها زنده نگه داشته می شود. ورزش های سنتی مانند فوتبال گالیک و هورلینگ نیز بخش مهمی از فرهنگ و هویت ایرلندی هستند. احترام به خانواده اهمیت تحصیلات و توجه به بهداشت فردی و عمومی از دیگر جنبه های فرهنگی مردم ایرلند است. در سال های اخیر ایرلند در زمینه برابری جنسیتی و حقوق بشر پیشرفت های قابل توجهی داشته است و قوانین حمایتی برای زنان و گروه های مختلف اجتماعی تصویب شده است.
اقتصاد ایرلند
اقتصاد جمهوری ایرلند یکی از پویاترین و بازترین اقتصادها در اروپاست و در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است. این کشور به دلیل سیاست های مالیاتی جذاب به پایگاه مهمی برای شرکت های چندملیتی بزرگ به ویژه در بخش فناوری داروسازی و خدمات مالی تبدیل شده است. بخش خدمات سهم عمده ای در تولید ناخالص داخلی (GDP) دارد با رشد قابل توجه در حوزه های پردازش داده ها فناوری اطلاعات و خدمات مالی. صادرات نقش حیاتی در اقتصاد ایرلند ایفا می کند و شامل ماشین آلات و تجهیزات کامپیوتر مواد شیمیایی دارو و محصولات حیوانی است. شرکای اصلی تجاری ایرلند شامل ایالات متحده بریتانیا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند آلمان فرانسه و بلژیک هستند. نرخ بیکاری در ایرلند نسبتاً پایین است و نیروی کار ماهر و تحصیل کرده ای دارد. دولت ایرلند سرمایه گذاری زیادی در بخش آموزش و زیرساخت ها انجام داده است تا جذابیت کشور را برای سرمایه گذاری خارجی حفظ کند. علاوه بر این بخش گردشگری نیز به عنوان یک منبع درآمد مهم برای اقتصاد ایرلند شناخته می شود. تلاش برای کنترل فساد مالی و افزایش شفافیت نیز بخشی از سیاست های اقتصادی این کشور است.
شهرهای مهم ایرلند
جمهوری ایرلند دارای چندین شهر مهم و تاریخی است که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند. دوبلین پایتخت و بزرگترین شهر در ساحل شرقی واقع شده و مرکز سیاسی اقتصادی و فرهنگی کشور است. این شهر با جمعیت بیش از ۱.۴ میلیون نفر در منطقه شهری شهری پر جنب وجوش با تاریخ غنی دانشگاه های معتبر موزه ها گالری ها و زندگی شبانه فعال است. کورک دومین شهر بزرگ ایرلند در جنوب غربی قرار دارد و به عنوان پایتخت شهرستان کورک شناخته می شود. این شهر یک بندر مهم و مرکز فرهنگی منطقه است. گالوی در ساحل غربی شهری دانشگاهی و هنری است که به دلیل فضای هنری و جشنواره های خود مشهور است و در سال ۲۰۲۰ به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا انتخاب شد. لیمریک در غرب یک شهر بندری مهم با تاریخ نورمن ها است. واترفورد در جنوب شرقی قدیمی ترین شهر ایرلند است که توسط وایکینگ ها تأسیس شده و به دلیل صنعت شیشه خود شهرت دارد. کیلکنی نیز در جنوب شرقی شهری قرون وسطایی با یک قلعه باشکوه و خیابان های باریک و جذاب است. شهرهای دیگری مانند ترالی بلکراک و دان لری نیز از اهمیت منطقه ای برخوردارند و هر کدام جاذبه های خاص خود را دارند.
آب و هوای ایرلند
ایرلند دارای آب و هوای معتدل اقیانوسی است که تحت تأثیر جریان گلف استریم قرار دارد. این بدان معناست که آب و هوای آن معمولاً ملایم مرطوب و متغیر است بدون دماهای بسیار گرم یا بسیار سرد. تابستان ها (ژوئن تا آگوست) معمولاً خنک با میانگین دما بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد است هرچند دما ممکن است در روزهای آفتابی بالاتر نیز برود. زمستان ها (دسامبر تا فوریه) ملایم هستند و میانگین دما بین ۴ تا ۷ درجه سانتی گراد قرار دارد و بارش برف نادر است. بارندگی در ایرلند در تمام طول سال رایج است اما میزان آن در مناطق غربی بیشتر از مناطق شرقی است. غرب ایرلند به دلیل نزدیکی به اقیانوس اطلس رطوبت و بارندگی بیشتری دریافت می کند. بادهای اقیانوسی نیز اغلب در مناطق ساحلی وجود دارند. به طور کلی آب و هوای ایرلند غیرقابل پیش بینی است و ممکن است در یک روز شاهد آفتاب باران و باد باشید. به همین دلیل پوشیدن لباس لایه لایه هنگام سفر به ایرلند توصیه می شود.
بهترین زمان برای سفر به ایرلند
انتخاب بهترین زمان برای سفر به ایرلند بستگی به اولویت های شما دارد. اگر به دنبال آب و هوای گرم تر و روزهای طولانی تر هستید تابستان (ژوئن تا آگوست) بهترین زمان است. در این فصل دماها معمولاً ملایم و دلپذیر هستند و فرصت بیشتری برای لذت بردن از فعالیت های خارج از منزل و جشنواره های تابستانی وجود دارد. با این حال این فصل شلوغ ترین و گران ترین زمان برای سفر نیز محسوب می شود. فصل بهار (مارس تا مه) و پاییز (سپتامبر تا نوامبر) نیز زمان های خوبی برای بازدید هستند. در این فصول هوا خنک تر است اما طبیعت ایرلند بسیار زیبا می شود (بهار با شکوفه ها و پاییز با رنگ های پاییزی) و تعداد گردشگران کمتر است. قیمت ها نیز معمولاً مناسب تر هستند. زمستان (دسامبر تا فوریه) سردترین و مرطوب ترین فصل است و روزها کوتاه تر هستند اما اگر علاقه مند به تجربه فضای کریسمس یا بازدید از شهرهای بزرگ و جاذبه های داخلی هستید می تواند زمان مناسبی باشد. به طور کلی برای لذت بردن از طبیعت سرسبز ایرلند و جاذبه های آن اواخر بهار تا اوایل پاییز توصیه می شود.
جاذبه های گردشگری ایرلند
ایرلند با تاریخ کهن فرهنگ زنده و مناظر طبیعی بکر جاذبه های گردشگری فراوانی دارد. صخره های موهر در شهرستان کلر یکی از مشهورترین و خیره کننده ترین جاذبه ها هستند. این صخره های عظیم در ارتفاعی بیش از ۱۲۰ متر از سطح اقیانوس اطلس سر برافراشته اند و چشم اندازی بی نظیر ارائه می دهند. قلعه بلارنی در شهرستان کورک با سنگ بلارنی معروفش که بوسیدن آن طبق افسانه ها فصاحت می آورد از دیگر مکان های پربازدید است. پارک ملی بورن منطقه ای کارستی با پوشش گیاهی منحصربه فرد و بقایای باستانی تجربه ای متفاوت از طبیعت ایرلند را ارائه می دهد. خلیج دینگل و شبه جزیره دینگل در شهرستان کری با مناظر ساحلی دراماتیک و روستاهای کوچک جذاب مقصدی ایده آل برای رانندگی در مسیرهای دیدنی و آشنایی با فرهنگ محلی است. در دوبلین پایتخت جاذبه هایی مانند کالج ترینیتی با کتابخانه قدیمی و کتاب کلز قلعه دوبلین موزه ملی باستان شناسی ایرلند و منطقه تمپل بار برای لذت بردن از موسیقی زنده و میخانه های سنتی وجود دارند. جزایر آران با چشم اندازهای صخره ای و زبان ایرلندی رایج نگاهی به گذشته ایرلند ارائه می دهند. علاوه بر این قلعه ها کلیساها سایت های باستانی و مناظر طبیعی سرسبز در سراسر کشور پراکنده اند و هر سلیقه ای را راضی می کنند.
مهاجرت به ایرلند
ایرلند در سال های اخیر به یکی از مقاصد جذاب برای مهاجران از سراسر جهان تبدیل شده است. اقتصاد رو به رشد فرصت های شغلی در صنایع مختلف (به ویژه فناوری داروسازی و مالی) سیستم آموزشی با کیفیت و کیفیت بالای زندگی از جمله دلایل اصلی این جذابیت هستند. مسیرهای مختلفی برای مهاجرت به ایرلند وجود دارد از جمله مهاجرت کاری تحصیلی سرمایه گذاری و پیوستن به خانواده. فرآیند مهاجرت بسته به ملیت و نوع ویزای مورد نیاز متفاوت است اما به طور کلی شامل اخذ ویزا یا مجوز اقامت از طریق سفارت یا اداره مهاجرت ایرلند است. آشنایی با شرایط ویزا بازار کار هزینه های زندگی و سیستم اجتماعی این کشور برای یک تصمیم گیری آگاهانه در مورد مهاجرت ضروری است. دولت ایرلند سیاست های حمایتی برای کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی نیز در نظر گرفته است تا ورود سرمایه و ایجاد شغل را تسهیل کند.
هزینه زندگی در ایرلند
هزینه زندگی در ایرلند به خصوص در شهرهای بزرگ مانند دوبلین نسبتاً بالا است و می تواند یکی از چالش های اصلی برای مهاجران باشد. اجاره مسکن بخش قابل توجهی از هزینه ها را تشکیل می دهد و بسته به شهر منطقه و نوع مسکن متفاوت است. هزینه های دیگر شامل مواد غذایی حمل و نقل عمومی خدمات رفاهی (برق گاز اینترنت) و هزینه های تفریحی و شخصی است. به طور کلی هزینه زندگی در دوبلین از سایر شهرهای ایرلند بیشتر است. برای تخمین دقیق هزینه زندگی باید سبک زندگی فردی تعداد اعضای خانواده و شهر محل اقامت را در نظر گرفت. با این حال در مقایسه با سطح درآمد هزینه های زندگی در ایرلند قابل مدیریت است به خصوص برای افرادی که در مشاغل پردرآمد مشغول به کار می شوند. برنامه ریزی مالی دقیق و تحقیق در مورد هزینه های خاص منطقه مورد نظر پیش از مهاجرت توصیه می شود.
مشاغل مورد نیاز ایرلند
بازار کار ایرلند در سال های اخیر بسیار پویا بوده و نرخ بیکاری پایینی دارد. به دلیل حضور شرکت های بزرگ بین المللی و رشد صنایع کلیدی تقاضا برای نیروی کار ماهر در برخی بخش ها بالا است. از جمله مشاغل مورد نیاز در ایرلند می توان به متخصصان فناوری اطلاعات (نرم افزار شبکه امنیت سایبری) مهندسان (برق مکانیک عمران) متخصصان حوزه سلامت (پزشکان پرستاران داروسازان) متخصصان مالی (حسابداری تحلیل گری مالی) متخصصان بازاریابی و فروش و مشاغل مرتبط با ساخت و ساز اشاره کرد. لیست مشاغل مورد نیاز به صورت دوره ای توسط دولت ایرلند به روزرسانی می شود و معمولاً در قالب لیست مشاغل کمبود (Critical Skills List) منتشر می شود. داشتن مهارت های تخصصی و تجربه کاری مرتبط شانس یافتن شغل مناسب در ایرلند را به طور قابل توجهی افزایش می دهد. تسلط به زبان انگلیسی برای اکثر مشاغل ضروری است.
میزان درآمد در ایرلند
میزان درآمد در ایرلند بسته به صنعت شغل سطح تجربه تحصیلات و موقعیت جغرافیایی متفاوت است. به طور کلی سطح درآمد در ایرلند نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی بالا محسوب می شود به خصوص در بخش های فناوری داروسازی و مالی. حداقل دستمزد ملی در ایرلند تعیین شده است که به صورت ساعتی پرداخت می شود و برای گروه های سنی مختلف متفاوت است. متوسط درآمد نیز بسته به عوامل ذکر شده متغیر است اما در مقایسه با هزینه های زندگی به خصوص در شهرهای بزرگ قدرت خرید می تواند چالش برانگیز باشد. مشاغل موجود در لیست مشاغل کمبود معمولاً از درآمدهای بالاتری برخوردارند. سیستم مالیاتی ایرلند نیز به صورت تصاعدی است به این معنی که با افزایش درآمد نرخ مالیات نیز افزایش می یابد. برای برآورد دقیق تر میزان درآمد در شغل مورد نظر تحقیق در مورد میانگین حقوق در آن حوزه و منطقه جغرافیایی خاص در ایرلند توصیه می شود.
جمعیت ایرانی و شرکت های ایرانی در ایرلند
در سال های اخیر تعداد ایرانیان مقیم ایرلند افزایش یافته است. این افزایش عمدتاً ناشی از مهاجرت تحصیلی و کاری بوده است. ایرانیان در ایرلند در بخش های مختلفی از جمله فناوری مهندسی پزشکی و خدمات فعالیت می کنند. جامعه ایرانیان در ایرلند هرچند نسبت به برخی کشورهای دیگر اروپایی کوچکتر است اما فعال بوده و برخی از ایرانیان در این کشور اقدام به راه اندازی کسب وکارهای خود کرده اند. این شرکت ها اغلب در زمینه های مرتبط با تخصص افراد مانند خدمات فنی مشاوره یا کسب وکارهای کوچک تجاری فعالیت دارند. وجود جامعه ایرانی می تواند برای مهاجران جدید یک شبکه حمایتی فراهم کند و سازگاری با محیط جدید را تسهیل نماید. اطلاعات دقیق در مورد تعداد شرکت های ثبت شده ایرانی ممکن است به راحتی در دسترس نباشد اما حضور کارآفرینان ایرانی در این کشور نشان دهنده فرصت های موجود برای فعالیت اقتصادی است.
ایرلند شمالی و جنوبی
جزیره ایرلند به دو بخش اصلی تقسیم شده است: جمهوری ایرلند (که اغلب به سادگی ایرلند نامیده می شود) و ایرلند شمالی. جمهوری ایرلند یک کشور مستقل است که ۲۶ شهرستان از ۳۲ شهرستان جزیره را شامل می شود. ایرلند شمالی اما بخشی از پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است و شامل شش شهرستان در شمال شرقی جزیره است. این تقسیم بندی نتیجه پیمان آنگلو-ایرلند در سال ۱۹۲۱ و جنگ استقلال ایرلند بود. مرز بین جمهوری ایرلند و ایرلند شمالی یک مرز زمینی است. جمهوری ایرلند عضو اتحادیه اروپا و منطقه یورو است در حالی که ایرلند شمالی به عنوان بخشی از بریتانیا پس از برگزیت از اتحادیه اروپا خارج شده و واحد پول آن پوند استرلینگ است. با وجود این تقسیم بندی سیاسی ارتباطات فرهنگی و اجتماعی بین مردم دو بخش جزیره وجود دارد. وضعیت ایرلند شمالی پس از برگزیت موضوع پیچیده ای بوده و بر روابط بین جمهوری ایرلند و بریتانیا تأثیر گذاشته است.
آیا کشور ایرلند عضو منطقه شنگن است؟
خیر جمهوری ایرلند عضو منطقه شنگن نیست. با این حال این کشور عضو اتحادیه اروپا است و توافقات خاصی با بریتانیا در خصوص منطقه سفر مشترک (Common Travel Area) دارد.
واحد پول ایرلند جنوبی و واحد پول ایرلند شمالی چیست؟
واحد پول جمهوری ایرلند (ایرلند جنوبی) یورو (€) است. واحد پول ایرلند شمالی که بخشی از بریتانیا است پوند استرلینگ (£) می باشد.
حداقل دستمزد در ایرلند چقدر خواهد بود؟
حداقل دستمزد ملی در ایرلند به صورت ساعتی تعیین می شود و بسته به سن افراد متفاوت است. این نرخ به صورت دوره ای توسط دولت بازنگری و اعلام می شود.
متوسط هزینه زندگی یک فرد در ایرلند چقدر در ماه است؟
متوسط هزینه زندگی بسته به شهر و سبک زندگی بسیار متغیر است اما به طور کلی هزینه زندگی یک فرد تنها در ایرلند به خصوص در دوبلین می تواند قابل توجه باشد و شامل اجاره غذا و حمل و نقل است.
آیا ایرلند کشور مناسبی برای مهاجرت ایرانیان است؟
بله با توجه به رشد اقتصادی فرصت های شغلی در برخی حوزه ها سیستم آموزشی و سطح زندگی بالا ایرلند می تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت ایرانیان باشد به خصوص برای متخصصان و دانشجویان.
کشور ایرلند چگونه کشوری است؟
ایرلند کشوری جزیره ای در اروپای غربی با نظام جمهوری پارلمانی است. این کشور دارای تاریخی غنی فرهنگی پویا مناظر طبیعی زیبا اقتصادی پیشرفته و مردمی خونگرم و مهمان نواز است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کشور ایرلند" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کشور ایرلند"، کلیک کنید.