سرطان دومین عامل مهم مرگ و میر در ایران است. شرکت های دانش بنیان پارک فناوری پردیس در سال های گذشته، اقدامات مهمی برای درمان سرطان برداشته اند، از پژوهش های درمانی تا شخصی سازی درمان سرطان و تولید دارو، بخشی از فعالیت های این شرکت ها در درمان سرطان است.
به گزارش وایتال، بنا به آماری که پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه کرده است، سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است و در سال 1400، بیش از 131 هزار نفر در ایران مبتلا به انواع سرطان بوده اند.
برخی شرکت های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه پزشکی سال هاست اقدامات تحقیقاتی فراوانی برای درمان سرطان داشته اند. نتایج این تحقیقات در مواردی منجر به تولید دارو برای درمان این بیماری و در مواردی به ایجاد راهی موثر برای پیشگیری و درمان منتج شده است.
یکی از شرکت های عضو این پارک گام هایی را در درمان سرطان برداشته است. تشخیص علل تومورهای سرطانی و ارایه راهکارهای درمانی مناسب از جمله فعالیت هایی است که این شرکت انجام داده است. شناسایی بیماری های نادر ژنتیکی از طریق آنالیز و به اشتراک گذاری داده بخش دیگری از فعالیت این مجموعه است.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس، شخصی سازی درمان سرطان را پیش گرفته است. شخصی سازی درمان سرطان معده با مقاومت دارویی یکی از تحقیقاتی است که در این شرکت انجام شده است. به کارگیری دانش ژنومیک و دیگر مطالعات آزمایشگاهی برای انتخاب درمان مناسب برای یک فرد بیمار در این روش مورد توجه قرار گرفته است.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس، موفق به تولید داروی «سینادوکسوزوم» شده است. این دارو در زمینه درمان بیماری هایی نظیر سرطان پستان و تخمدان موثر بوده و به دلیل اینکه به صورت انتخابی روی بافت های مبتلا عمل می کند، عوارض کمتری نسبت به داروی دوکسوروبیسین معمولی دارد. این دارو به کشورهای مختلفی صادر شده است.
داروی ایبروتینیب جهت درمان سرطان لنفوم از جمله داروهایی است که در یکی دیگر از شرکت های مستقر در پارک فناوری پردیس تولید شده است. عملکرد این قرص منجر به پاکسازی سلول های سرطانی از بدن بیمار می شود و علاوه بر تولید خود قرص در این شرکت، تولید ماده موثره آن نیز در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه درمان سرطان فعالیت دارد. تشخیص زودهنگام سرطان با استفاده از پردازش بانک های داده بیمار، روشی است که این شرکت دانش بنیان برای درمان سرطان در پیش گرفته است؛ روشی که شخصی سازی درمان سرطان را در پی داشته است. محصول این شرکت، یک سامانه منحصر به فرد سخت افزاری- نرم افزاری است که صنایع زیست فناوری را به قدرت، سرعت و گذر دهی بسیار بالایی تجهیز می کند. این شرکت فعالیت خود را در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس آغاز کرده و پس از طی مراحل رشدیافتگی از پارک خارج شده است.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، شرکت های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس در طول سال های گذشته موفقیت های مهمی در تشخیص، شخصی سازی درمان و تولید داروی ضد سرطان برداشته اند؛ فعالیت هایی که درمان این بیماری را تسهیل کرده و هزینه های درمان را نیز کاهش داده است.
پایان خبر وایتال
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از پژوهش های درمانی تا شخصی سازی درمان سرطان و تولید دارو" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از پژوهش های درمانی تا شخصی سازی درمان سرطان و تولید دارو"، کلیک کنید.