به گزارش خبرگزاری وایتال، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری وایتال با عنوان «با وایتال انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری وایتال با عنوان «با وایتال انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت وگوی وی با خبرگزاری وایتال را در ادامه می خوانید:
*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می کنید؟
فکر می کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان ها و گرایش های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی تر است.
*مهم ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟
حوزه تخصصی و دغدغه های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسایل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.
بخشی از این امر در حوزه های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.
*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟
با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تاثیرگذار باشم.
*مهمترین چالش استان خود را چه می دانید و برای حل آنچه راه کاری دارید؟
در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسایل اصلی در این استان می شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قایل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.
آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.
در داخل استان ظرفیت های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.
دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از 90 درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.
فکر می کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تامین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.
باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران – خبرگزاری وایتال | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران – خبرگزاری وایتال | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.