به گزارش خبرگزاری وایتال استان چهارمحال وبختیاری، سرهنگ پاسدار کبیری در تشریح این خبر اظهار داشت: اجرای طرح نفس و راه اندازی مراکز مردمی برای ترویج فرهنگ مقابله با سقط جنین از جمله اقدامات ارزشمند و شاخص استان در راستای افزایش جمعیت بوده است.
وی افزود: به دنبال فعالیت این مراکز از سال 1401 تاکنون تعداد 265 نفر از تصمیم سقط جنین منصرف شده اند.
سرهنگ پاسدار کبیری اضافه کرد: حمایت های تخصصی شامل ارایه خدمات پزشکی و درمانی رایگان نظیر ویزیت متخصصین، خدمات آزمایشگاهی و سونوگرافی و …خدمات مشاوره روانشناسی خانواده، زوجین و مشاوره عقیدتی و فقهی و حمایت های مالی شامل تهیه و توزیع اقلام مصرفی و بسته های معیشتی همچنین تهیه لباس نوزاد و سیسمونی و … از زمان مراجعه به مرکز تا دو سال پس از تولد نوزاد ادامه دارد.
مسیول سازمان بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: مراکز نفس استان در سه حوزه شناسایی، حمایت و فرهنگ سازی با مشارکت خیرین نیک اندیش خدمات رایگان ارایه می کنند.
وی مشاوره خانواده ها، ارتباط چهره به چهره با مداخله گران تخصصی و غیرتخصصی در حوزه اسقاط جنین و کلیه گروه های بهداشتی، درمانی و بهورزان، از دیگر خدمات مراکز نفس در راستای فرهنگ سازی و مقابله با سقط جنین در استان دانست.
سرهنگ پاسدار کبیری خاطر نشان کرد: هر یک از افراد جامعه در صورت اطلاع از اینکه مادری تصمیم به سقط دارد می تواند با تلفن گویای مرکز نفس به شماره 33349097-038 تماس بگیرد تا خدمات مرکز برای مادر انجام شود.
سرهنگ پاسدار کبیری یادآور شد: در حال حاضر 12 مرکز مردمی نفس در سطح شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری فعال است.
به گفته وی؛ پیش بینی شده تعداد این مراکز در سطح شهرستان ها افزایش یابد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نجات جان 265 فرزند سقط در چهارمحال و بختیاری" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نجات جان 265 فرزند سقط در چهارمحال و بختیاری"، کلیک کنید.